Waar moet je op letten bij het dragen van een riem

 

Een riem? Dat is toch alleen praktisch en niet stijlvol zal je vast denken? Maar nee, niets is minder waar, een riem kan namelijk dienen als een eye-catcher en dient te passen bij je jeans of algehele outfit. Het is namelijk een fashionable accessoires die je serieus dient te nemen. Daarom lichten wij in dit artikel toe waar je op moet letten bij het dragen van een riem.

Heren riem als eye-catcher

Een heren riem is niet alleen van praktische nut, maar moet door te kunnen gaan als eye-catcher. Kies dus niet een riem met allerlei logo’s erop, of een felle kleur welke je outfit helemaal uit balans brengt, maar een riem die je outfit af maakt.

Een brede of smalle riem?

Draag vooral een riem waarbij je goed bij voelt, maar let bijvoorbeeld op om geen brede riem bij een chino of bij een pak te doen want dan maak je echt een fashionflater. Kies bij een pak of china dus voor een smalle riem. Echter kan je een water bredere riem uit de kast halen bij een goede jeans, zoals een brede riem bij een James Dean of David Beckham, in combinatie met een paar goede boots maak je je outfit hier helemaal mee af. Maar houdt in je achterhoofd om het niet te gek te maken, houdt het fashionable.

Leer

Een riem vol met scheuren, logo’s of rare printjes in combinatie met een pak kan echt niet en hiermee maak je echt een fashion blunder, niet alleen op werk maar ook bij de vrouwen. Ook niet in combinatie met een pak, want je oog valt al snel op zo’n lelijke plastic riem. Koop dus liever een wat duurdere leren riem welke bij meerdere outfits past dan een aantal lelijke plastic riemen.

Zoek jij nog een geschikte heren riem? Bezoek dan eens de Lederwarenwebshop

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *