Tips voor het vinden van de perfecte jeans voor jouw figuur

 

De zoektocht naar een perfecte jeans voor jouw figuur lijkt misschien heel makkelijk maar toch kan het soms heel erg tegenvallen. Zo kan je een jeans kopen die na een uur dragen al flubbert of een broek die je billen platdrukt. Het lijkt soms wel of er met alle broeken wel iets mis is. Daarom vind je hieronder een aantal tips voor het vinden van de juiste jeans.

Aandacht aan de knie

Bij het passen van de broek zal je al snel alleen letten op hoe de broek zit bij de taille en bij de zoom. Het is ook heel belangrijk om te kijken hoe de broek zit bij je knie. Wanneer je namelijk een broek koopt waarbij de ruimte voor de knie net is hoger is dan waar je knie zelf zit dan lijken je benen langer. DIt is vooral bij skinny jeans ook het gedeelte dat vaak losser wordt bij het dragen. Stretch is natuurlijk super fijn maar het kan ook teveel van het goede zijn. Kijk daarom ook goed naar het materiaal waarvan de broek is gemaakt.

Een hoge taille

Een hoge taille staat bijna iedereen, een goede jeans benadrukt namelijk de beste punten en camoufleert tegelijkertijd ook de punten waarmee je blij bent. Het voordeel van een broek met een hoge taille is dan ook dat je buik voor een groot deel in de broek valt. Als je een lange torso hebt brengt een hoge taille het in balans omdat je benen hierdoor ook langer lijken.

Kies van te voren wat je wilt

Voordat je op zoek gaat naar je broek kan het verstandig zijn om goed na te denken over wat je graag zou willen. Denk bijvoorbeeld na of je een broek met veel stretch wilt, een boyfriend jeans of een andere soort broek. Denim bestaat voor een heel groot deel uit katoen dus het is belangrijk om daar ook op te letten wanneer je op zoek bent naar een broek die lang meegaat. Zo kun je ook voor een Jabon Cohen jeans kiezen wanneer je graag een kwalitatief goede jeans wilt.

Ga voor iets nieuws

Je kunt er ook voor kiezen om eens lekker gek te doen en iets nieuws uit te proberen. Kies bijvoorbeeld eens voor een flare pijp met hakken of juist met stoere sneakers. Deze soort jeans zorgt er namelijk voor dat je er lange benen hebt en dit is natuurlijk heel mooi.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *