Giorgio Italiaans ten top!

 

Van stoere stappers tot klassieke schoenen, het topmerk Giorgio uit Italië biedt de oplossing. Het schoenenmerk Giorgio is enorm in bekendheid aan het groeien en dat is niet zonder reden. Schoenmaker Giorgio heeft prachtige exemplaren in hun brede assortiment, zodat elke man voor iedere moment de juiste stijl kan kiezen.

 

Italiaanse finesse en Hollandse degelijkheid

Het merk Giorgio 1958 is voortgekomen uit de nauwe samenwerking tussen de stijlvolle Italiaanse Giorgio Cugnini en de hands on Hollander Marcel Koppen. Het resultaat: een prachtige collectie handgemaakte schoenen, volledig geproduceerd in Italië, maar aangepast aan de wensen van de Nederlandse man. De schoenen van Giorgio zijn gemaakt van stijlvol leer, van hoogwaardige kwaliteit. Ze gaan lang mee en zitten uitermate comfortabel. Kortom, het beste van twee werelden: Italiaanse looks en Nederlands comfort. De zolen zijn handmatig vast gestikt met in pek gedompeld draad, zodat ze waterdicht en extra stevig zijn. Het feit dat de schoenen nu nog steeds handgemaakt zijn, zegt zeker iets over de visie, de waarden en de bedrijfsfilosofie van dit Italiaanse/Hollandse merk.

 

De collectie van Giorgio bestaat onder andere uit veterschoenen, gespschoenen en loafers. Allemaal in verschillende kleuren leer of suède. Behalve schoenen bevat de collectie ook verschillende riemen, eveneens in leer of suéde en passend bij het assortiment herenschoenen. Op die manier biedt Giorgio de moderne man een compleet pakket om je look af te maken.

 

Trend: Monks

Een monk- strap, een band met één of meer gespen die over de wreef van de schoen loopt zijn minder formeel dan Oxfords maar staan altijd goed. Zowel onder een geklede pantalon als een stoere jeans. Je ziet monks in klassiek leren uitvoeringen maar ook meer casual  suède varianten. Giorgio heeft zelfs het stijlvolle van monks gecombineerd met het ruige van een sneakerzool.

 

Klassiek met een twist

De schoenen van Giorgio hebben prachtige belijningen, worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en uitermate soepel leer en hebben verrassend frisse kleurcombinaties. Elke schoen van Giorgio is uniek. Het gevolg: een prachtige, luxe uitstraling, perfect voor de modebewuste man. De creaties van het merk zijn elegant, maar met lef!

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *