De Beste Broeken voor 2018

Eén van de spraakmakende trend voor deze zomer is de uitgesproken en opvallende broek. Laat je prachtige benen zien op de boulevard aan het strand. Hoe precies? Dat lees je verder in deze blog

Stijlvolle Shorts

Korte broeken voorheen voornamelijk gedragen werden aan het strand of bij een casual outfit. Dit is echter verleden tijd. Deze zomer is dit kledingstuk hip en trendy op een stijlvolle manier. Je kunt de short combineren met een sweater of colbert. En om de look af te maken kun je kiezen uit sandalen, hakken of sneakers. Geen korte rokken meer, maar modieuze shorts!

Trendy Palazzo

De trendy Palazzo broeken staat bekend om hun lichte en dunne materiaal. Perfect als luchtige broek op een warme zomerse dag. Daarnaast is de Palazzo vaak voorzien van fleurige printen en tinten waardoor je helemaal in de zomerse sferen waant!

Hoge tailles

Deze zomer wordt je een echte eyecatcher door een g star raw broek te dragen met een hoge taille. Een hoge taille accentueert je middel. Zo lijk je ook meteen wat slanker. Dit effect kun je vergroten door brede taillebanden, gerimpelde stroken en bandplooien. Deze broek kun je het beste combineren met tops die je in de broek kunt dragen. Laat een top er niet overheen hangen, dit neemt het effect weg en ziet er vaak ook niet zo tof uit.

De ‘Mom Jeans’

Jarenlang waren de mom jeans een ouderwetse broeken van vroeger. Nu wordt hij echter gedragen door de fashion iconen Gigi Hadid en Kendall Jenner. De ‘Mom Jeans’ zijn weer een prachtige fashion statement. Deze jeans zijn het beste voor een casual nonchalante style. Perfect te combineren met een basic shirt en een dunne ream. Neem hiervoor een kijkje bij diesel jeans om jouw perfecte ‘Mom Jeans’ te vinden.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *